19χρονη στη Ρόδο προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της

ΚΩΣ: Τέλος στη ζωή προσπάθησε να δώσει μια 19χρονη κοπέλα στη Ρόδο χθες όμως ευτυχώς οι χάρις στην ψύχραιμη διαχείριση των αστυνομικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ειδικότερα, η 19χρονη χθες Τρίτη από το πρωί, δεν απαντούσε από το πρωί σε τηλεφωνικές κλήσεις της μητέρας της καθώς και σε οικείων της γεγονός που προκάλεσε ανησυχία.
Η 19χρονη μετέβη στο σπίτι φίλης της, στην οδό Παπαλουκά, όπου σε ταραγμένη ψυχολογική κατάσταση δεν άνοιγε την πόρτα και δήλωνε την πρόθεση αυτοκτονίας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, όπου ύστερα από συζήτηση κατάφεραν να την πείσουν να ανοίξει την πόρτα και διαπιστώθηκε ότι είχε αυτοτραυματιστεί στο χέρι της, με αιχμηρά αντικείμενα (ξυράφι, μαχαίρι), καθώς και ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να αυτοκτονήσει.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία Αστυνομικών μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου της Ρόδου και αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια εισήχθη προς εξέταση στο Τμήμα Ψυχιατρικής κλινικής κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέως Υπηρεσίας Ρόδου , ώστε να εξεταστεί αρμοδίως η ψυχική της υγεία.
Η 19χρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο και έχουν ενημερωθεί οι γονείς της, που δεν διαμένουν στη Ρόδο προκειμένου να έρθουν στο νησί. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.
Πηγή: https://www.dimokratiki.gr

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]