1η Παιχνιδιάδα Νηπιαγωγείων Δήμου Μυτιλήνης – Τετάρτη 5 Ιουνίου στο γήπεδο Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

1 η Παιχνιδιάδα Νηπιαγωγείων Δήμου ΜυτιλήνηςΗ ΠΔΕ Β. Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο Μυτιλήνης και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης διοργανώνει, πιλοτικά, για τα νηπιαγωγεία της πόλης της Μυτιλήνης, την 1η Παιχνιδιάδα , στις 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα νηπιαγωγεία της Μυτιλήνης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΠΔΕ Β. Αιγαίου.
Ο σκοπός της δράσης είναι η μύηση των μικρών μας μαθητών στα Ολυμπιακά ιδεώδη και τον κόσμο του αθλητισμού καθώς η άθληση μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην ισόρροπη ψυχοσωματική ανάπτυξη και την καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους.
Βασικός σκοπός των αθλητικών αυτών δραστηριοτήτων είναι η χαρά, η διασκέδαση, η συμμετοχή, η συνεργασία και η απόκτηση θετικών εμπειριών επιτυχίας μέσα από τη γνωριμία των μαθητών και μαθητριών με το συναρπαστικό άθλημα του κλασικού αθλητισμού.
Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ – ΣΥΒΡΗ

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]