2023 ορόσημο συλλογικής και ατομικής ευημερίας!!

ΧΙΟΣ : Τι χρονιά και αυτή που φεύγει!!Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες κατά παράδοση αλλά και ελπίδα για καλύτερες μέρες ευχόμαστε τα καλύτερα.
Αν κάνουμε αποτίμηση των ετών που πέρασαν άραγε τι προκύπτει;
Ανησυχητική διολίσθηση σε φαινόμενα δυσοσμίας και σήψης σε όλους τους άλλοτε πυλώνες της κρατικής μας οντότητας που διακυβεύουν αναμφισβήτητα την κοινωνική μας ευημερία και πρόοδο.
Δίχως ανησυχία πια ομολογούμε στην σύγκριση με άλλους ‘’τι να κάνουμε έτσι είναι η Ελλάδα’’.
Η Ελλάδα όμως δεν είναι παρέα χαλαρής συνύπαρξης. Είναι η μήτρα ανεξίτηλου πολιτισμού της οποίας εμείς είμαστε οι ‘’μεσεγγυούχοι’’ των επόμενων γενεών. Η ανοχή στην φαυλότητα και την διαπλοκή υπονομεύει όχι μόνο την ατομική μας επιβίωση αλλά και την εθνική.
Το νέο έτος 2023 ας είναι για τον καθένα μας χρονιά περισυλλογής, ανυποχώρητης κοινωνικής ευθύνης και ακλόνητης αποφασιστικότητας στην εκκαθάριση ‘’συστημάτων’’ που υπονομεύουν την πραγματική συλλογική και ατομική πρόοδο και ευημερία.
Σας εύχομαι εγκάρδια υγεία και πολλές χαρές τη νέα χρονιά.
Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης
Υποναύαρχος (ε.α.) Λ.Σ.

     

Latest..

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]

Υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: “Άκρως επικίνδυνη η υποστελέχωση σε υπηρεσία του αεροδρομίου “Αρίσταρχος”

ΣΑΜΟΣ: Το αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος” επισκέφθηκαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό Σάμου, Βαρδαρός Σταμάτης, Δεμερτζή Πένη και Κάρλας … [Read More...]