23χρονος στη Μυτιλήνη έκλεψε 5 φορητούς υπολογιστές κτλ από γραφεία στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνελήφθη, χθες (29-06-2020) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών. 
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις και σε οικία στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες, ο συλληφθείς μπήκε σε δύο (2) γραφεία, κατά περίπτωση, από ανασφάλιστο παράθυρο και παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε συνολικά, πέντε (5) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεόραση και ηλεκτρονική ζυγαριά.
Κατά τη περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μπήκε σε διαμέρισμα, παραβιάζοντας την είσοδό του, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και περίπτερο. 
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Latest..

Εντοπισμός πλαστικών στη θάλασσα με τηλεπισκόπηση – Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πείραμα του Παν. Αιγαίου

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας που αναπτύσσει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση, που … [Read More...]