3ωρη στάση εργασίας και διαμαρτυρία από το προσωπικό καθαριότητας του Νοσοκομείου Σάμου

ΙΚΑΡΙΑ :

Σήμερα Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, το προσωπικό καθαριότητας του Νοσοκομείου Σάμου πραγματοποίησε τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του ιδρύματος με τα εξής αιτήματα: Άμεση ενίσχυση του προσωπικού στη καθαριότητα με έξι επιπλέον άτομα. Να σταματήσει τώρα η διοίκηση κάθε διαδικασία για την εκχώρηση της υπηρεσίας καθαριότητας σε εργολάβο.
Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας
Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, χορήγηση μέτρων ατομικής προστασίας και συχνά επαναλαμβανόμενα τεστ για covid-19 σε όλους τους εργαζομένους.
Σε συνάντηση που έγινε με τον διοικητή του Νοσοκομείου δεν υπήρξε καμία δέσμευση από πλευράς του, αντιθέτως επιμένει στην απόφασή του για εκχώρηση της υπηρεσίας καθαριότητος σε εργολάβο.
Ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις, προκηρύσσει πεντάωρη στάση εργασίας μετά από ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων στη καθαριότητα την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, από 8:00 π.μ. έως 1 μ.μ.
Σαμιακό βήμα
Βαθμολογία:Κοινοποιηση:Μου αρέσει αυτό:Μου αρέσει! Φόρτωση…

Latest..

Πόρτο – Ολυμπιακός 2-0

ΙΚΑΡΙΑ : Προσωπικά λάθη, έλλειψη καθαρού μυαλού και επιπολαιότητας στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Πόρτο, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν βέβαια χειρότερος από την … [Read More...]