3 διαρρήξεις- κλοπές και 1 απόπειρα σε σπίτια της Μυτιλήνης μέσα σε 2 ημέρες

ΛΕΣΒΟΣ:

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (-2- τετελεσμένες και -1- σε απόπειρα), που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο σε οικίες στη Μυτιλήνη.Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (23-11-2022) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί και ταυτοποιήθηκε ένα (1) ακόμη άτομο – ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, πρώτες πρωινές ώρες χθες (23-11-2022), οι ανήλικοι συλληφθέντες μπήκαν σε οικία στην παραπάνω περιοχή από ανασφάλιστη είσοδο με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να αφαιρέσουν κάτι.
Από την περαιτέρω έρευνα διακριβώθηκε ότι, οι δύο συλληφθέντες και η ταυτοποιηθείσα ημεδαπή, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, ενέχονται σε δύο (2) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε οικίες απ’ όπου αφαίρεσαν, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων των ανηλίκων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Latest..

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου καί Κάσου κ.κ. Ἀμβρόσιος θά ἑορτάσει τά ὀνομαστήριά του στήν Κῶ

ΚΩΣ: Τήν Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, ἑορτή τοῦἉγίου Ἀμβροσίου Ἐπισκόπου Μεδιολάνωνἄγει τά ὀνομαστήριά του ὁΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου καί Κάσου κ.κ. Ἀμβρόσιος. Τήν … [Read More...]

Φρίκη στη Γαλλία: Δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη – Μια γυναίκα υπό κράτηση

ΚΩΣ: Οι σοροί των δύο μωρών βρέθηκαν σε έναν καταψύκτη μέσα «στο σπίτι της γυναίκας» είπε σε δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου η εισαγγελέας Φρίκη στη Γαλλία. Νεκρά μέσα σε … [Read More...]