3 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε – Νέο βίντεο του Κ. Μητσοτάκη στο TikTok

ΛΕΣΒΟΣ:

Νέο βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο οποίο καλεί τους πολίτες στις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου.Στο βίντεο γίνεται αναφορά για 3 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε….
Ο κ. Μητσοτάκης στο βίντεο τονίζει πως όλα ξεκινούν από την αρχή και έτσι στις 25 Ιουνίου “δεν πάμε παραλία πάμε και πάλι να ψηφίσουμε“.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει για τον πιστό του φίλο, Peanut, τον οποίο, όπως είπε, θα πάρει μαζί του στα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς όπου πλέον θα είναι η έδρα του.
Τέλος, επισήμανε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετράνε καθόλου, αφού σε τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε και πάλι εκλογές.
Δείτε το βίντεο

Latest..

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΛΟΓΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Τη διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» διοργανώνει το Εργαστήριο Μουσειολογίας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και … [Read More...]

Εργατικό κέντρο Σάμου: “ΌΧΙ στην εγκληματική πολιτική στην  υγεία-Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”

ΙΚΑΡΙΑ: Η 64χρονη στην Κω και η 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη, που ενώ έπρεπε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο πέθαναν αβοήθητες λόγω ελλείψεων, είναι τα νέα θύματα του τεράστιου … [Read More...]

Αναστάτωση στο λιμάνι της Ρόδου (χθες Τετάρτη) μετά τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πλοία της Blue Star- Αναχώρησαν με καθυστερήσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες Τετάρτη απόγευμα, στο λιμάνι της Ρόδου καθώς έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Διαγόρας και … [Read More...]