31 μετανάστες εκ των οποίων 15 ανήλικοι εντοπίστηκαν στην Καλόλιμνο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Τις πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου για την ύπαρξη αλλοδαπών ατόμων στη νήσο Καλόλιμνο. Στην περιοχή έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε 31 αλλοδαπούς (11 άνδρες, 5 γυναίκες και 15 ανήλικοι) και τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι της Καλύμνου. Ένα ανήλικο παιδί, συνοδευόμενο από την μητέρα του, μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλύμνου.
Κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από την περιοχή “BODRUM” της Τουρκίας, ενώ ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους αφού τους αποβίβασε, απέπλευσε με προορισμό τις τουρκικές ακτές. Οι αλλοδαποί κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ έκαστος για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.
Προηγούμενο άρθροΠαράδοση-Παραλαβή Καθηκόντων του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από το Γιάννη Παππά στο Στέφανο Γκίκα.

Latest..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΠΙΝΗ

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου «ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΙΟΥ»,ΠΙΠΙΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ, για την συμμετοχή του στα … [Read More...]