34 χρονών νεκρή στην Φυκιότρυπα Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Η επίσημη ενημέρωση από την Λιμενική Αρχή: Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυτιλήνης για την ύπαρξη σορού μίας γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή Κάστρο (σσ Φυκιότρυπα)
Στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν μία 34χρονη ημεδαπή εντός της θάλασσας σε βραχώδη ακτή, χωρίς τις αισθήσεις της.
Ο θάνατός της διαπιστώθηκε από ιατροδικαστή, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
Την είδηση όπως την μετέδωσε πρώτο σήμερα το πρωί (ώρα 08:00) το Lesvosnews.net:
Συναγερμός πριν από λίγο καθώς βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην Φυκιότρυπα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η σορός δεν ανήκει σε άτομο από κάποιο πρόσφατο ναυάγιο μεταναστών και υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο η γυναίκα να επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της.
Εξετάζονται βεβαίως όλα τα ενδεχόμενα.
Τη γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι το πρωί της Τρίτης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. 

Latest..

H Μυτιλήνη αποκτά ηλεκτρικά ποδήλατα

ΛΕΣΒΟΣ: Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στο … [Read More...]