351.000 ευρώ για χώρο φιλοξενίας 40 ζώων στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο, για το έργο της δημιουργίας Κέντρου Περίθαλψης και Προσωρινής Φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, συνολικού προϋπολογισμού 351.000 ευρώ.Η δημιουργία ενός κέντρου φιλοξενίας για τα ζώα, σχεδιάστηκε από τον πρώτο χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής. Υπεβλήθη η σχετική πρόταση στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών και την πραγματοποίηση της δημοπρασίας, υπεγράφη σήμερα και η σύμβαση.
Το Προσωρινό Κέντρο Φιλοξενίας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προβλέπεται να εγκατασταθεί σε έκταση εκτός των ορίων οικισμών, στην περιοχή Κεραμιδωτός της Άγρας και θα έχει χωρητικότητα 40 ζώων.  
Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη δήλωσαν:
«Αποτέλεσε και αυτό το ζήτημα προτεραιότητά μας εξαρχής και σήμερα, μετά από μεθοδική δουλειά χρόνων, φτάνουμε προς το τέλος. Βασικός στόχος του έργου, είναι η δημιουργία και νόμιμη λειτουργία ενός κέντρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς που αυτόματα θα αναβαθμίσει την ποιότητα των σχετικών παρεχόμενων υπηρεσιών μας, σε πλήρη προσαρμογή του Δήμου μας με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς».    

Latest..

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΛΟΓΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Τη διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» διοργανώνει το Εργαστήριο Μουσειολογίας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και … [Read More...]

Εργατικό κέντρο Σάμου: “ΌΧΙ στην εγκληματική πολιτική στην  υγεία-Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”

ΙΚΑΡΙΑ: Η 64χρονη στην Κω και η 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη, που ενώ έπρεπε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο πέθαναν αβοήθητες λόγω ελλείψεων, είναι τα νέα θύματα του τεράστιου … [Read More...]

Αναστάτωση στο λιμάνι της Ρόδου (χθες Τετάρτη) μετά τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πλοία της Blue Star- Αναχώρησαν με καθυστερήσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες Τετάρτη απόγευμα, στο λιμάνι της Ρόδου καθώς έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Διαγόρας και … [Read More...]