4 χρόνια χωρίς την Ερατώ….

ΛΕΣΒΟΣ:

4 χρόνια χωρίς την Ερατώ.Την Ερατώ που ο εν διαστάσει σύζυγος της τη δολοφόνησε εν ψυχρώ, αφήνοντας πίσω ένα δίχρονο κοριτσάκι, που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.Γιατί; Γιατί αποφάσισε να φύγει!
Μπορεί να μη σε είχαμε γνωρίσει προσωπικά, όμως νιώθουμε σαν να σε ξέρουμε χρόνια και παίρνουμε και εμείς δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα!
Ας μην υπάρξει άλλη Ερατώ!
    Ανάρτηση από την  Οργάνωση “Γίνε Άνθρωπος”
Σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Χρυσομαλλούσα της Μυτιλήνης μία 24χρονη κοπέλα, η Ερατώ Μ., μιλά με κάποιον φίλο της στο τηλέφωνο. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμάται η τρίχρονη κόρη της, η μεγάλη λατρεία της ζωής της. Ξάφνου ένας άνδρας στέκει απέναντί της και την πυροβολεί. Είναι ο Παναγιώτης Κ. πατέρας του παιδιού της και εν διαστάσει σύζυγός της. Η γειτονιά ξυπνά μέσα στο θρήνο της οικογένειας, κάποιοι υποστηρίζουν πως «τον τελευταίο καιρό η Ερατώ τον φοβόταν πολύ, ποτέ δεν θα του άνοιγε την πόρτα τόσο αργά, ο “άτιμος” κατάφερε να μπει στο σπίτι πηδώντας στο μπαλκόνι».

Latest..

Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτες για θέσεις μαθητείας – Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

ΣΑΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023-2024, ενημερώνει το 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου. Η ηλεκτρονική καταχώρηση θα … [Read More...]

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Λέσβου του ΚΚΕ οργώνουν τα χωριά, την πόλη και εργασιακούς χώρους του νησιού μας

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σταύρος Μαντατής στην Αγία Παρασκευή.Ο Γιάννης Ζαφειρίου  στην Αγιάσο και στο «Θεομήτωρ, και στις επιχειρήσεις της περιοχής Παγανής.  Στις συζητήσεις τους … [Read More...]

Καθάρισε εθελοντικά δημοτικό δρόμο στις Ελιές, αλλά μάταια περιμένει το Δήμο να απομακρύνει τις σακούλες με τα σκουπίδια που συγκέντρωσε!(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Βλέποντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Καλυμνίων, αν και η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει, δεν είχαν σκοπό να καθαρίσουν δημοτικό δρόμο, στην περιοχή στις Ελιές, … [Read More...]