5 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΧΙΟΣ : Η διακόσμηση ενός χώρου είναι ένα σημαντικό ζήτημα καθώς χαρακτηρίζει το στυλ του και την ατμόσφαιρα που αποπνέει. Αν θέλετε και εσείς να προσθέσετε υπέροχες λεπτομέρειες στον χώρο σας για να τον κάνετε να ξεχωρίζει και να βάλετε την σφραγίδα σας, βρείτε παρακάτω ορισμένες υπέροχες ιδέες που θα απογειώσουν την αισθητική του.

1. Μαξιλάρια & ριχτάρια
Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια είναι μια μοναδική πρόταση για να μεταμορφώσετε εύκολα και γρήγορα χώρους όπως το σαλόνι σας. Αν ο καναπές σας και οι τοίχοι έχουν πολύ ουδέτερα χρώματα, τότε μπορείτε να δώσετε φως και άποψη στο καθιστικό σας με μαξιλάρια που να δένουν με τον χώρο αρμονικά ή υφάσματα που θα δώσουν χαρακτήρα σε αυτόν. Επιλέξτε υφάσματα με ιδιαίτερες υφές που θα αναβαθμίσουν την διακόσμηση και αποφύγετε χρώματα όπως το μπεζ και το λευκό που λερώνουν πολύ εύκολα.

2. Κουρτίνες
Μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση θα ήταν να ανανεώσετε τις κουρτίνες σας. Σκεφτείτε τι δεν σας αρέσει στις υπάρχουσες κουρτίνες που διαθέτετε και φροντίστε να αναζητήσετε κάποιο σχέδιο που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν θέλετε για παράδειγμα στο δωμάτιο να μπαίνει άπλετο φως αναζητήστε διάφανες κουρτίνες. Εναλλακτικά προτιμήστε σκούρες, βαριές κουρτίνες ή στόρια. Κινηθείτε σε φωτεινά, ουδέτερα χρώματα που θα ‘ανοίξουν’ τον χώρο σας και δώστε προσοχή σε λεπτομέρειες όπως το να τοποθετήσετε το κουρτινόξυλο στο σωστό ύψος του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας.

3. Έργα τέχνης
Καμία διακοσμητική προσθήκη δεν είναι τόσο όμορφη όσο τα έργα τέχνης, τα οποία κάνουν έναν χώρο να αποπνέει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Επιλέξτε την μορφή τέχνης που σας συνεπαίρνει και σας εκφράζει, π.χ. ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κλπ. και αναζητήστε όμορφους πίνακες, γλυπτά, φωτογραφίες ή χειροποίητα αντικείμενα για να μεταμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο.

4. Φωτισμός
Ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να κάνει έναν χώρο να μοιάζει πολύ διαφορετικός και εσάς να αισθάνεστε αλλιώς μέσα σε αυτόν, φροντίστε λοιπόν για αυτή την προσθήκη στον χώρο σας. Στα καταστήματα με είδη διακόσμησης μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες λύσεις φωτισμού, όπως φωτιστικά οροφής, συστήματα κρυφού φωτισμού, επιτραπέζια φωτιστικά, επιδαπέδια φωτιστικά, κλπ. Ανακαλύψτε το στυλ φωτιστικών που ταιριάζει στον χώρο σας, αλλά και τον χρωματικό τόνο του φωτός που θα διαχέουν και δώστε φως στην καθημερινότητά σας. Αν πάλι θέλετε να προσθέτετε μια ρομαντική νότα φωτισμού, σας προτείνουμε να αναζητήσετε κηροπήγια και αρωματικά κεριά και να απογειώσετε την διακόσμησή σας!

5. Φυτά εσωτερικού χώρου
Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δώσετε ζωή και να ανανεώσετε τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Αναλόγως με τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας και τον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε σε αυτά, επιλέξτε ανάμεσα σε φυτά που απαιτούν περισσότερη ή λιγότερη φροντίδα και βρείτε καλαίσθητες γλάστρες που να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

Latest..

Κυρ. Μητσοτάκης: Ιστορικό χρέος να φέρουμε τα δύο κράτη «δίπλα-δίπλα» – Τ. Ερντογάν: Να αναπτύξουμε περαιτέρω το θετικό κλίμα

ΛΕΣΒΟΣ: «Σήμερα πράγματι είναι μία μέρα ξεχωριστή καθώς ύστερα από επτά χρόνια συνέρχεται το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, … [Read More...]

Συμφωνία με Τουρκία για προσωρινή βίζα – Η Λέσβος ανάμεσα στα νησιά που θα μπορούν να επισκέπτονται οι Τούρκοι με διαδικασίες express

ΛΕΣΒΟΣ: Πιο εύκολη για τους Τούρκους πολίτες θα είναι η επίσκεψή τους στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μετά την υπογραφή συμφωνίας κατά την επίσκεψη … [Read More...]