65χρονος θα έσπερνε το θάνατο στη Μυτιλήνη -Είχε στην κατοχή του βράχο ηρωίνης σχεδόν 3 κιλών

ΛΕΣΒΟΣ:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του Ν. 4139/2013 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων κατά τον κατάπλου Επιβατικού Οχηματαγωγού (Ε/Γ – Ο/Γ) πλοίου προερχόμενο από Πειραιά – Χίο, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΚΥΜ”, εντοπίστηκε ο 65χρονος να κατέχει, εντός προσωπικής του τσάντας μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,04 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια σε έλεγχο εντός Ι.Χ.Ε. οχήματος ιδιοκτησίας του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό τοίχωμα της πόρτας του πορτ μπαγκάζ τρεις (03) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού μικτού βάρους 2.848,51 γραμμαρίων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των 830 € , ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα.

Latest..

Φαινόμενα Προσωπολατρίας

ΧΙΟΣ : Η Προσωπολατρία συνήθως εμφανίζεται σε δικτατορικά καθεστώτα. Είναι η λατρεία που δείχνουν οι άνθρωποι σ ένα πρόσωπο, σ έναν ηγέτη. Τον ηρωοποιούν, τον ακολουθούν πιστά, και … [Read More...]