79 ΑΔΤΕ: Συνεχίζει τις καταστροφές πυρομαχικών στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ:
Νέες καταστροφές πυρομαχικών της 79 ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) “Μυκάλη” θα γίνουν στο Πεδίο Βολής Στεφάνας, στη Σάμο, τη φορά αυτή στις 27 και 30 Ιανουαρίου, καθώς και στις 3, 6 και 10 Φεβρουαρίου.
Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία-περιοχές: Ύψωμα Στεφάνας – Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (δυτικά των Μυτιληνιών) – Επαρχιακή οδός από την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Ζερβού προς Πεδίο Βολής Στεφάνας – περιοχή Ζερβού.
Στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με την 79 ΑΔΤΕ, καθίσταται επικίνδυνη η παραμονή και διέλευση ανθρώπων, ποιμνίων και οχημάτων κατά την περίοδο των εκρήξεων, από 06:30 έως 14:00, για αποφυγή ατυχημάτων.
Στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των καταστροφών ανευρίσκονται οποιαδήποτε θραύσματα, οι κάτοικοι της περιοχής παρακαλούνται να μην τα πλησιάζουν και να ενημερώνουν σχετικά τις πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]