Άμπελος: Και δεύτερο αναπηρικό αμαξίδιο από συγκέντρωση πλαστικών καπακιών από πιστούς

ΣΑΜΟΣ: Ακόμα ένα αναπηρικό αμαξίδιο αγοράστηκε από την ενοριακή επιτροπή του Ιερού Ναού Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου με την συνεισφορά των πιστών, που συγκέντρωσαν χιλιάδες καπάκια από πλαστικά μπουκάλια.Ο εφημέριος του ναού, π. Χριστόδουλος Κλεάνθους αναφέρει σχετικά:
Με την χάρη του Αγίου Θεού και την βοήθεια πολλών αδελφών, άλλος ένας στόχος επετεύχθη.
Σε διάστημα ενός χρόνου κατάφερε η αγάπη του κόσμου να συγκεντρώσει περισσότερο από ένα τόνο καπάκια με αποτέλεσμα την απόκτηση ακόμη ενός αμαξιδίου (το 2ο αμαξίδιο).
Το όφελος διπλό. Από την μία η προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη η στήριξη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .
Σε έξι χρόνια καταφέραμε να απομακρύνουμε από το νησί μας περίπου 3 τόνους πλαστικού.
Θερμές ευχαριστίες στη μεταφορική SAMOS EXPRESS που μας μεταφέρει δωρεάν τα καπάκια από Σάμο-Αθήνα, καθώς και την κοινωνικη υπηρεσία “ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ” για την άψογη συνεργασία μας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων: Δημοτικό Όρμου Καρλοβάσου, Μαραθοκάμπου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σάμου και το Πυθαγόρειο Γενικό Λύκειο Σάμου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Ιερείς και τις Ενορίες, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, καθαριστήρια, υπαλλήλους σε σούπερ μάρκετ, στρατιωτικούς και στο καθέναν ξεχωριστά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Υ.Γ. 180 κιλα έχουν απομείνει για να μας έρθει το 3ο αναπηρικό αμαξίδιο“.

Latest..

Εργατικό κέντρο Σάμου: “ΌΧΙ στην εγκληματική πολιτική στην  υγεία-Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”

ΙΚΑΡΙΑ: Η 64χρονη στην Κω και η 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη, που ενώ έπρεπε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο πέθαναν αβοήθητες λόγω ελλείψεων, είναι τα νέα θύματα του τεράστιου … [Read More...]