Αφιέρωμα στους Μεγάλους Λέσβιους Λογοτέχνες – Τετάρτη 16 Αυγούστου στον Παλαιό Λουτρό Καλλονής

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ που διοργανώνει με τίτλο «Ανθρώπων Τέχνη….. Ειρήνης Φάροι», σας προσκαλεί  στην εκδήλωση με τίτλο «Αφιέρωμα στους Μεγάλους Λέσβιους Λογοτέχνες ΣΑΠΦΩ, ΑΡΓΥΡΗ ΕΦΤΑΛΙΩΤΗ, ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ» που διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου την Τετάρτη, 16 Αυγούστου στο Παλαιό Λουτρό Καλλονής, στις 20.00.Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Πρόεδρος της Ε.Λ.Α. κα. Στέλλα Πετρίδου, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της η εγγονή του λογοτέχνη Στράτη Μυριβήλη κα. Χριστίνα Αγγελοπούλου.
Τη βραδιά θα πλαισιώσει με απαγγελίες και τραγούδια παιδική χορωδία.
Ομιλήτριες της εκδήλωσης: Πέρθα Καλέμη: λογοτέχνης – ποιήτρια, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Λ.Α., Γεωργία Κοκκινογένη, κλασική φιλόλογος, συγγραφέας, Ταμίας της Ε.Λ.Α, Μαριάνθη Καραφύλλη, Πρόεδρος ΕΣ Βιβλιοθήκης Μηθύμνης, συγγραφέας, ιδρυτικό μέλος της Ε.Λ.Α., Μαίρη Μαργαρίτη, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συγγραφέας, Βοηθός Ταμία της Ε.Λ.Α. .
Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής
 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης
 Οικονομικών και Πολιτισμού
Αναστασία Αντωνέλλη

Latest..

Ρέντης: «Μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς» – Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος δράστης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]