Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο Μεσολόγγι.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της μηχανής και ενώ αυτή ήταν σε λειτουργία, είτε από λανθασμένο χειρισμό είτε χάνοντας την ισορροπία της, ο αγκώνας της γυναίκας “πιάστηκε” από τον ολετήρα της μηχανής  (ή τα μαλλιά της κατά μια άλλη εκδοχή) και κυριολεκτικά την “ρούφηξε”, σκοτώνοντάς την ακαριαία.
Το φρικτό αυτό γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό, από την κόρη της 50χρονης που βρισκόταν κι αυτή στο κρεοπωλείο, βοηθώντας τη μητέρας της, στον καθαρισμό και αμέσως το κορίτσι ζήτησε βοήθεια από περαστικούς.
Έτσι ειδοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική και μετά από δυο ώρες περίπου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την κρεατομηχανή διαμελισμένο το κορμί της 50χρονης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ, “βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό”.
Η άτυχη γυναίκα ήταν αλβανικής καταγωγής και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου
Στην εισαγγελέα Μεσολογγίου θα προσαχθεί ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου που συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ το κατάστημα έχει σφραγισθεί από την αστυνομία.

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]