Αυτό είναι το καλύτερο βίντεο που γυρίστηκε για τη Λέσβο! Δείτε το!

ΛΕΣΒΟΣ:

Εκτός από ο φωτογραφικό αφιέρωμα του περιοδικού BLUE της Aegean και Olympic Air  η συντελεστής της παραγωγής δημιούργησαν και ένα εξαιρετικό βίντεο για το νησί μας, ίσως  το καλύτερο βίντεο που δημιουργήθηκε ποτέ για την προβολή του νησιού μας!Η διευθύντρια επικοινωνίας της Aegean κα Σταυρούλα Σαλούτση αναφέρει:
Απολαύστε το video από την φωτογράφιση που κάναμε στη Λέσβο: Στα βήματα του Θεόφιλου
Editor-in-Chief: Stavroula Saloutsi
Φωτογράφος: Mara Desipris
Art Direction & Set Design: Nikos Yfantis
Styling: Dada Ioannidou
Make up/Hair: Μάνος Βυνιχάκης
Βοηθός φωτογράφου: Yiorgos Markozanis
Fashion Associate: Vasiliki Simeonidi
Videographer: Vladimir Nikolouzos
Aerophotography/Drone Operator: George Pappas
Color Grading: Giorgos Kollidas
Editing : Stella Kalogirou
Music : Αϊβαλιώτικο από Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου «Η Ανάπτυξη» Αγιάσου Λέσβου
Model: Yasii Yari
Συνοδοιπόρος αυτή τη φορά στο ταξίδι μας, ο δημοφιλής ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης , ο οποίος πρωταγωνιστεί στη φωτογράφιση του Blue.
Ευχαριστούμε τους κ.κ. Αχιλλέα Σουγιολτζή  Θανάση Αγιασώτη (για την παραχώρηση της βάρκας «Ιωάννης»), Θοδωρή Κουνιάρη από τον Ιππικό Σύλλογο Μήθυμνας, Ευθύμιο Σαραντίδη (χοροδιδάσκαλο) και τα μέλη του μουσικοχορευτικού τμήματος του Αναγνωστηρίου “Η Αναπτυξη” Αγιάσου, Κώστα Ζαφειρίου, δάσκαλο του σαντουριού στο Αναγνωστήριο Αγιάσου και την ορχήστρα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, το Μουσείο Θεόφιλου (για την άδεια δημοσίευσης των έργων του ζωγράφου), τον Δήμο Μυτιλήνης και την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Καλλιτεχνικός Σταθμός Μήθυμνας/Μόλυβος) για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης.
Δείτε το βίντεο:
 
 

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]