Αυτοματοποιημένο σύστημα PCR στο Μικροβιολογικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ENOΣ ΝΕΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PCRΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε του κατοίκους του νησιού μας ότι έγινε προμήθεια απο το Γ.Ν. Μυτιλήνης ενός νέου σύστηματος multiplex PCR που επιτρέπει ταυτόχρονα έλεγχο για βακτήρια, ιούς, ζυμομύκητες, παράσιτα ή/και ανθεκτικά στα αντιμικροβιακά γονίδια.
Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με ολοκληρωμένα πάνελ που το καθένα προσφέρει δοκιμές για σετ παθογόνων που σχετίζονται με ορισμένες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης του σήμερα.
Τα γρήγορα αποτελέσματα προσφέρουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για να βοηθήσουν τους γιατρούς των επειγόντων περιστατικών να αξιολογούν καλύτερα τους ασθενείς και να λαμβάνουν έγκαιρες, σίγουρες ιατρικές αποφάσεις.
Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα ενσωματώνει την προετοιμασία, την ενίσχυση, την ανίχνευση και την ανάλυση δείγματος .
Γρήγορη και εύκολη προετοιμασία δειγμάτων: Απαιτούνται μόλις 2 λεπτά πρακτικής άσκησης για την προετοιμασία του δείγματος .
Ολοκληρωμένα αποτελέσματα σε περίπου 1 ώρα: Η αυτοματοποιημένη συνδρομική μοριακή δοκιμή PCR BIOFIRE FILMARRAY TORCH μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου μία ώρα.
Το έργο της ποιοτικής αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου συνεχίζεται, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας τις οποίες και οφείλουμε!

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]