Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Αναστάσιος Τρικοίλης για την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων, εκτός κάδων, στον εξωτερικό μόλο του λιμανιού (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Η ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων, εκτός κάδων, σε διάφορα σημεία του εξωτερικού μόλου του λιμανιού Καλύμνου, δυστυχώς συνεχίζεται.
Σάββατο πρωί 1 Ιουνίου 2024 και μετά από κάλεσμα του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου Αναστάσιου Τρικοίλη, βρεθήκαμε στον εξωτερικό μόλο και καταγράψαμε αυτές τις απαράδεκτες εικόνες.
Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Αναστάσιος Τρικοίλης δεν κρύβει την αγανάκτηση του, για αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές συγκεκριμένων ατόμων που συνεχίζουν να ρυπαίνουν την περιοχή με την ανεξέλεγκτη ρίψη εκτός κάδων, απορριμμάτων από τα σκάφη τους.
Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ κάνει έκκληση για τελευταία φορά όπως τονίζει, σε όσους ακολουθούν παρόμοιες τακτικές ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών να συνετιστούν και να διατηρούν το λιμάνι καθαρό, καθόσον θα υπάρξουν έλεγχοι και θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα στους παραβάτες.
Επίσης ο Αναστάσιος Τρικοίλης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, απάντησε για την χωροθέτηση και τα ημερόπλοια, αλλά και για το ημιτελές έργο του κτιρίου του Λιμεναρχείου.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
1-6-2024 Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος του ΔΛΤ για τα σκουπίδια στο Λιμάνι
Watch this video on YouTube

Latest..

Από τον αρχιερατικό εσπερινό στον εορτάζοντα Ενοριακό ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Γιάννης Χατζηγιάννη, Παναγιώτης Καλατζή και Θανάσης Καπάτος τιμήθηκαν στο Αναγνωστηρίο Αγιάσου – Αναβίωση εθίμων Κάψαλα και Κλήδονας

ΛΕΣΒΟΣ: Συνεχίζοντας τη διοργάνωση εκδηλώσεων απόδοσης τιμής σε παλιούς εν ζωή ευρισκόμενους ερασιτέχνες πρωταγωνιστές του λαϊκού μας θεάτρου, την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, … [Read More...]