ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

ΧΙΟΣ :
Στις 4 Αυγούστου 2023 και ώρα 10:00 το πρωί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κκ Μάρκος θα τελέσει αρχιερατικό αγιασμό στον χώρο ανέγερσης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρου Διημέρευσης και Φροντίδας Ατόμων με Αυτισμό της πόλεως της Χίου, στην οδό Λιβανού 8 και Δημοκρίτου (απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χίου.
Την εκδήλωση θα κοσμήσουν οι πολιτικές αρχές του νησιού μας, εκπρόσωποι της Ένωσης Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά που αποτελούν τους δωρητές των μελετών της ανέγερσης, και το ΔΣ του Σκυλιτσείου Γενικού Νοσοκομείου Χίου που έχει παραχωρήσει το οικόπεδο για την ανέγερση της δομής.
Μετά την τελετή θα ακολουθήσει φιλανθρωπική πορεία (Walk for a Cause) μέχρι την πλατεία Νικολάου Πλαστήρα που οργανώνεται από την Ένωση Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά. Σας αποστέλλουμε συνημμένα το διαφημιστικό φυλλάδιο της Ένωσης Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά.
Για την εκδήλωση θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις 2 Αυγούστου 2023 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου.

Latest..

Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Τρίπολη

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Αισώπου μύθοι μέρος 34ο

ΧΙΟΣ : Κόραξ νοσῶν    Κόραξ νοσῶν ἔφη τῇ μητρί· «Μῆτερ, εὔχου τῷ θεῷ καὶ μὴ θρήνει». Ἡ δ’ ὑπολαβοῦσα ἔφη· «Τίς σε, ὦ τέκνον, τῶν θεῶν ἐλεήσει; τίνος γὰρ κρέας ὑπὸ σοῦ … [Read More...]