Το Άγιο Φως της ελπίδας και της αγάπης έφτασε στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με το αεροσκάφος της SKY express.

ΛΕΣΒΟΣ:

Το  Άγιο Φως της ελπίδας και της αγάπης έφτασε στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με το αεροσκάφος της SKY express. Το παρέδωσε ο κ. Πάρης Κοσσάδας, Deputy Compliance Monitoring Manager, SKY express
H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φωςστη Μυτιλήνη
Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης, το Μεγάλο Σάββατο
Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά και στη δέσμευσή της να είναι πάντα δίπλα στις περιοχές που καλύπτει σε όλη την Ελλάδα, μετέφερε για άλλη μία χρονιά το Άγιο Φως στη Μυτιλήνη και σε ακόμα έξι προορισμούς της επικράτειας.
Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έθεσε και φέτος τους ανθρώπους, αλλά και τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη της στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας, ώστε να μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Ρόδος,  η Σαντορίνη, η Χίος και τα Κύθηρα.
Το  Άγιο Φως που έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης με αεροσκάφος της SKY express, μετέφερε και παρέδωσε ο κ. Πάρης Κοσσάδας, Deputy Compliance Monitoring Manager.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Άγιος Φως και στους επτά προορισμούς συνόδευσαν στελέχη της SKY express.
Η SKY express διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης.

Latest..

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]