ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Η πρώτη ημέρα των φιλικών αγώνων βόλεϊ ανάμεσα σε ελληνικές και τουρκικές γυναικείες ομάδες, που διοργανώνεται στη Χίο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας μια νέα αθλητική πνοή στο νησί. Οι αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Χίου, συγκέντρωσαν αρκετό κοινό, το οποίο έδειξε την αμέριστη στήριξή του στις αθλήτριες.

Η συμβολή των αγώνων αυτών στην προώθηση της φιλίας και του αθλητικού πνεύματος είναι ξεκάθαρη. Το θέαμα των νεαρών αθλητριών από τις δύο χώρες να αγκαλιάζονται στο τέλος των αγώνων ήταν ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και κατανόησης, ενισχύοντας το όραμα για ένα καλύτερο αύριο μέσω του αθλητισμού.

Σήμερα, ο πρώτος αγώνας ξεκινά στις 17:00 μεταξύ του ΦΟΚ και της Altay, ενώ ακολουθεί η συνάντηση της Karsiyaka με τον Νηρέα στις 19:00.

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]