Αλιευτικός Σύλλογος Παράκτιας Αλιείας-ξιφία Καλύμνου : Το πρόβλημα του κλάδου είναι οι λαγοκέφαλοι και όχι το Τμήμα αλιείας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
O Αλιευτικός Σύλλογος Παράκτιας Αλιείας-ξιφία Καλύμνου “Παναγία Υπαπαντή” με αφορμή και τις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για το Τμήμα αλιείας της ΠΕ Καλύμνου, με επιστολή προς τους βουλευτές Δωδεκανήσου, στον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και στον Έπαρχο, εστιάζει στο ότι το πρόβλημα του κλάδου αυτή τη στιγμή είναι οι λαγοκέφαλοι και οι ζημιές που υφίστανται και όχι το Τμήμα αλιείας.
Συγκεκριμένα κάνει αναφορά στο μείζον θέμα όπως το χαρακτηρίζει του λαγοκεφάλου και την ανάγκη επικήρυξης του όπως έχει γίνει και στην Κύπρο. Η επιστολή καταλήγει: Γιατί σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν Τμήματα ή Γραφεία αλιείας αλλά δεν θα υπάρχουν ψαράδες.
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:
Προηγούμενο άρθροΜετάλλιο για τον Πρωτέα με την πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων.

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]