Αλκιβιάδης Στεφανής: Θα εργαστούμε σκληρά με σοβαρότητα, πάθος, όραμα και δυναμική

ΣΑΜΟΣ: Στο μέλλον των νησιών του Βορείου Αιγαίου και την προστασία των συνόρων αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, επικεφαλής της “Νέας Δυναμικής”, Αλκιβιάδης Στεφανής, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο “Radio Cafe 102,4” και τον Μάνο Στεφανάκη.
Υπογράμμισε πως, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, η ομάδα του στελεχώνεται από άτομα που έχουν αγάπη προς τον τόπο, θέλουν να προσφέρουν και όχι να πάρουν και τόνισε πως “μετά τις εκλογές, η νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι για όλους. Θα εργαστούμε σκληρά με σοβαρότητα, πάθος, όραμα και δυναμική”.
Όπως σημείωσε, θα υπάρξει καταγραφή και προτεραιοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους όλων των νησιών, και των 214 χωριών. Από τα απλά ζητήματα της καθημερινότητας, που για την κάθε κοινωνία έχουν διαφορετική σημασία, μέχρι και τα πιο σύνθετα.
Ο υποψήφιος περιφρειάρχης εξέφρασε τις απόψεις του και για το μεταναστευτικό και την ασφάλεια των συνόρων. “Η κατάσταση δεν είναι η ίδια με το 2019. Η κυβέρνηση δείχνει αποφασιστικότητα για την προστασία των συνόρων μας και η διαδικασία ασύλου είναι πιο αποτελεσματική. Τα φαινόμενα Μόριας ανήκουν στο παρελθόν” δήλωσε.
“Με αποφασιστικότητα, θάρρος και υπευθυνότητα, θα εργαστώ για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας” τόνισε ο κ. Στεφανής.

 

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]