Με άμεσες και μεθοδικές ενέργειες από το ΑΤ Καλυμνίων εντοπίστηκε 75χρονος που είχε καταγγελθεί από 29χρονη Γερμανίδα για “Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας”.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Οι άμεσες και μεθοδικές ενέργειες του Αστυνομικού Καλυμνίων είχαν ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό 75χρονου που είχε καταγγελθεί από 29χρονη Γερμανίδα για “Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr την Τρίτη 21 Μαΐου 2024,προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω 29χρονη Γερμανίδα τουρίστρια , η οποία υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου δράστη για “Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας”, πράξη που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 μεταξύ 1.30 έως 2.30 το μεσημέρι στην Κάλυμνο.
Όπως αναφέρεται στη μήνυση, η 29χρονη ήλθε στην Κάλυμνο με ημερόπλοιο για ημερήσια εκδρομή. Στο λιμάνι την προσέγγισε ο φερόμενος δράστης και με την πρόφαση ότι ήθελε να την ξεναγήσει στο νησί την μετέφερε με το όχημα του σε ορεινή περιοχή, όπου και προέβη σε γενετήσιες πράξεις προσβάλλοντας βάναυσα την τιμή της.
Ενημερώθηκε το ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη του άμεσα και μεθοδικά εντόπισαν τον φερόμενο δράστη, τον οποία προσήγαγαν στο Τμήμα. Πρόκειται για 75χρονο μόνιμο κάτοικο Ρόδου και προσωρινά Καλύμνου. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα από Αστυνομικούς και την αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από την προανάκριση και την επίδειξη φωτογραφιών του 75χρονου καθώς και του αυτοκινήτου που οδηγούσε, η καταγγέλλουσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον καταγγελλόμενο.
Ο 75χρονος εξεταζόμενος αρνήθηκε την κατηγορία ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις.
Λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος.

Latest..