Άμεση κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών ΠΠΙ Κάσου

ΚΩΣ:

ΘΕΜΑ : Άμεση κάλυψη υπηρεσιακών  αναγκών  ΠΠΙ Κάσου .

Μετά την διαπίστωση  της κατακόρυφης αύξησης των υπηρεσιακών αναγκών του ΠΠΙ  Κάσου  ο  Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου απέστειλε την παρακάτω επιστολή  στον Διοικητή της  2ης  ΥΠΕ  Χρήστο Ροϊλο  , στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής  Γιάννη Παππά  και στους Βουλευτές του νομού Δωδεκανήσου  ζητώντας  την παρέμβαση τους για  την άμεση  κάλυψη τους .

«  Θα ήθελα να  σας ενημερώσω ότι  προκύπτει  επιτακτική ανάγκη παρέμβαση σας  για την μετακίνηση ιατρικού προσωπικού  στο ΠΠΙ  Κάσου  καθώς λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης  και γενικότερα της αύξησης του πληθυσμού του νησιού  οι υπηρεσιακές ανάγκες του ΠΠΙ  Κάσου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα .

Μετά και την κένωση  των δυο  θέσεων ιατρών ενός ειδικότητας  και ενός επιπλέον αγροτικού  όπως αυτές προβλέπονται στο ΟΕΥ του ΠΠΙ Κάσου, σήμερα υπεύθυνη  για την περίθαλψη 4000 κατοίκων είναι μια αγροτική γιατρός η οποία υποχρεούται να εφημερεύει  24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα  με τον φόρτο εργασίας της καθημερινά  να αυξάνεται .

Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης  του ΠΠΙ Κάσου και παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την πλήρη κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του ιατρείου του νησιού μας» .

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]