ΑΝΑ.Σ.Α.: Με 120 υποψήφιους το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Στάντζου

ΣΑΜΟΣ: Συνολικά 120 είναι οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο που συνέταξε και κατέθεσε χθες, Πέμπτη, ο συνδυασμός ΑΝΑ.Σ.Α – Ανανέωση – Συμμετοχή – Ανάπτυξη για τη Σάμο, με επικεφαλής τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο.
Σε δήλωσή του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο κ. Στάντζος αναφέρει:
“Δεν θα σας το κρύψω. Μεγάλη δοκιμασία να συγκροτήσεις συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές, αλλά και εμπειρία ζωής. Ειδικά, όταν πρόκειται για συνδυασμό που δεν στηρίζεται σε μηχανισμούς, δεν εξαργυρώνει, δεν τάζει διορισμούς, αντιδημαρχίες, προεδρίες, δεν χειραγωγεί και δεν ασκεί «εξουσία» στο όνομα «γραφείων», εξωθεσμικών και λοιπών κύκλων. Συνδυασμός που υπερβαίνει τις κομματικές γραμμές, αλλά δεν είναι πολιτικός αχταρμάς και εκπέμπει στην ίδια συχνότητα σκέψης και δράσης, προτάσσοντας το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Ευχαριστώ την ομάδα της ΑΝΑΣΑ που δούλεψε υπηρετώντας τον σκοπό, με ανοικτό πνεύμα, αγαπημένα, και υπερέβη το προσωπικό στοιχείο, προτάσσοντας τη συλλογικότητα.
Ευχαριστώ αυτούς που δέχθηκαν να πλαισιώσουν την προσπάθεια, όπως και αυτούς που με ειλικρίνεια έκαναν επιλογή αποχής ή άρνησης.
Εύχομαι σε όλους και όλες καλή δύναμη σε μια γόνιμη προεκλογική περίοδο, όπου θα επικρατήσει ο διάλογος και η σύνεση.

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ας είναι μια εκστρατεία και ένας αγώνας για το αύριο των παιδιών μας, για το μέλλον κάθε ενός από εμάς.
Αυτόν λοιπόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με ΕΝΟΤΗΤΑ.
Χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ, χωρίς ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ αλλά με ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ.
Η ΑΝΑΣΑ είναι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και βάζει ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ το συμφέρον της Σάμου. Είναι μια ομάδα δυναμική και αποφασισμένη, που ανανεώθηκε, αλλά ταυτόχρονα διατήρησε τον κορμό της.

Σας καλούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί στη νέα αυτή πρόκληση με συνεργασία, συνέχεια, ανανέωση, σχέδιο και σταθερότητα, χωρίς πειραματισμούς και χαμένο χρόνο προσαρμογής.
Για έναν δήμο ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους.
Πάμε μαζί, ανανεωμένοι, με σχέδιο να δώσουμε ΑΝΑΣΑ στα όνειρα μας για το νησί μας και το μέλλον του.
Καλή μας επιτυχία και με τη Νίκη”.
 

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]