ΑΝΑ.Σ.Α.: Στη “Μέλισσα” οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Σαμίων

ΣΑΜΟΣ: Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “Η Μέλισσα”, που έχει αποστολή την προώθηση της κοινωνικής προστασίας, ενσωμάτωσης και απασχόλησης των ατόμων με αναπηρίες, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα οι υποψήφιοι του συνδυασμού “ΑΝΑ.Σ.Α.” (επικεφαλής ο Γιώργος Στάντζος) στην Τοπική Κοινότητα Σαμίων.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της κοινότητας ενημέρωσαν τον σύλλογο για τα έργα που ολοκληρώθηκαν και είναι σε εξέλιξη, αλλά κυρίως για το πρόγραμμα της νέας πενταετίας, το οποίο, όπως είπαν, προσανατολίζεται στον άνθρωπο και στις ανάγκες του, δίνοντας προτεραιότητα σε ομάδες πληθυσμού που γνωρίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την κακοποίηση.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, η διευθύντρια, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά έκαναν λεπτομερή ενημέρωση για τη φιλοξενία των παιδιών σε κοιτώνες και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη δημιουργία νέων συνθηκών, την κοινωνική ενσωμάτωσή τους, μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού και της υλοποίησης αποτελεσματικών δράσεων.
Οι υποψήφιοι της Κοινότητας δεσμεύτηκαν για περαιτέρω συνεργασία, εξηγώντας ότι μέσω του προγράμματος της ΑΝΑ.Σ.Α. προτάσσονται ρεαλιστικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα με έναν δήμο αρωγό, σε κάθε ουσιαστική αναπτυξιακή προσπάθεια που θα επικετρώνεται στον άνθρωπο, στην οικογένεια και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
“Ο δήμος μας έχει ανάγκη από αξίες, από ανθρωπιά και φροντίδα. Οι Σαμιώτες αξίζουμε περισσότερο σεβασμό και ο δήμος μας χρειάζεται αγάπη. Ένα νέο όραμα για το αύριο” αναφέρει η ΑΝΑ.Σ.Α.

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]