ΛΗΜΝΟΣ: Γνωρίζουμε στους παραγωγούς του νησιού ότι το χρονικό διάστημα από 25/05/2023 μέχρι και 08/06/2023 μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί από άγρια κουνέλια σε καλλιέργειες σιτηρών.
Οι δηλώσεις θα γίνονται στα γραφεία των ανταποκριτών του Ε.Λ.Γ.Α. της κάθε Δημοτικής Ενότητας όπου βρίσκονται οι καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιά.
Τα τέλη εκτίμησης είναι 0,50 Ευρώ το στρέμμα.
Απαραίτητα στοιχεία : 1) Αστυνομική Ταυτότητα
2) Α.Φ.Μ.
3) Τραπεζικός Λογαριασμός
4) Αντίγραφο δήλωσης Ο. Σ. Δ. Ε.
(τελευταίου έτους )
Για τις υπόλοιπες καλλιέργειες (φασόλια, αμπέλια κ.α.), δεδομένου ότι οι ζημιές εξελίσσονται, οι αντίστοιχες ημερομηνίες δηλώσεων θα δοθούν με νεώτερη ανακοίνωση.
ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε. Λ. Γ. Α.
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα