Ανατροπή: Οι δεσμεύσεις μας για την αναβάθμιση του αθλητισμού στον Δήμο μας

ΣΑΜΟΣ: Η “Ανατροπή” κατατάσσει τον αθλητισμό στις βασικές προτεραιότητες του προγράμματός της, έχοντας την πεποίθηση ότι, όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε λειτουργικές, επαρκείς και διαθέσιμες αθλητικές υποδομές. Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις, ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας έντονα αναπτυσσόμενος κλάδος, από τον οποίο η Σάμος μπορεί και πρέπει να αποκτήσει σημαντικά οφέλη. Δυστυχώς όμως, ακόμα και σήμερα πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις είναι δυσλειτουργικές, λόγω έλλειψης προγραμματισμού και τεχνογνωσίας.

Θέτοντας ως προτεραιότητα τις ήδη υπάρχουσες δομές και αξιοποιώντας όλους τους εμπλεκόμενους αθλητικούς φορείς, δεσμευόμαστε για:

Συντήρηση και πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών στα υπάρχοντα γήπεδα ποδοσφαίρου, ώστε να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα και η ασφάλεια που θα οδηγήσουν σε μεγάλη επισκεψιμότητα.

Άμεσες επισκευές στα κλειστά γυμναστήρια, προκειμένου όλα να καταστούν πλήρως λειτουργικά, όπως και οργανωμένα σωστή λειτουργία τους ως προς τον τακτικό καθαρισμό και την φύλαξή τους.

Δημιουργία κατάλληλων υποδομών για αγωνίσματα στίβου, με διαμόρφωση του σταδίου του Βαθέως και αποπεράτωση εργασιών και λειτουργία του ανενεργού κολυμβητηρίου του Πυθαγορείου.

Μελέτη δημιουργίας νέου κολυμβητηρίου στο Κοκκάρι, αξιοποιώντας την παρεχόμενη ενέργεια (θέρμανση νερού από το εργοστάσιο της ΔΕΗ).

Ενίσχυση και προώθηση του μαζικού αθλητισμού με ενημερωτικές και αθλητικές δράσεις, αλλά και εκπόνηση ειδικών προγραμμάτων αθλητισμού για άτομα με θέματα υγείας, ειδικές δεξιότητες και τρίτης ηλικίας.

Χρηματοδότηση σωματείων και παροχή ειδικής χρηματοδότησης όταν αυτά συμμετέχουν σε υψηλές αγωνιστικές κατηγορίες, αφού η συμμετοχή τους αυτή αποτελεί διαφήμιση και προώθηση του νησιού μας.

Εκμετάλλευση σε βάθος της μορφολογίας του τόπου μας, η οποία επιτρέπει την διεκδίκηση και οργάνωση αθλητικών διοργανώσεων που αφορούν την κολύμβηση, τις καταδύσεις, την ορεινή ποδηλασία, τις αναρριχήσεις, το wind surfing, την ιστιοπλοΐα και μια πληθώρα άλλων αγωνισμάτων, κάνοντας το νησί μας κέντρο αθλητισμού και συνάντησης αθλητών και θεατών.

Ανατροπή… το πρόγραμμά μας, δημιουργία για το μέλλον!
SamosSport.gr

Latest..

Η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω διαδικτύου δύο νέες γυναίκες υποψήφιες τους.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Με δελτίο τύπου η Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή καταδικάζει τις σεξιστικές και χυδαίες φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω … [Read More...]

Οι δάσκαλοι & νηπιαγωγοί της Σάμου στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα κενά σχολεία στις 28/9

ΣΑΜΟΣ: Στην ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για τα κενά σχολεία μετέχει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Στην προαναγγελία της κινητοποίησης στο … [Read More...]

Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε πρπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Παραθέτουμε Επιστολή της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, για “απροειδοποίητη αλλαγής ώρας” σε προπονήσεις της Ομάδας στο Κλειστό γήπεδο. Προς : ΔΑΟΚ Από «Ένωση Αττάλου και … [Read More...]

Κ.Η.Φ. Ηλικιωμένων Λήμνου στα Καμίνια : Το γλέντησαν….Τραγούδια και χοροί από τους ωφελούμενους.(βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]