“Ανατροπή”: Ψηφοδέλτιο “από  άφθαρτους, ενεργούς” πολίτες μέσης ηλικίας 45 ετών

ΣΑΜΟΣ: Με πλήρες ψηφοδέλτιο με πάνω από 100 υποψηφίους συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η παράταξη “Ανατροπή” στον δήμο Ανατολικής Σάμου.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της, υποψήφιο δήμαρχο, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, το σύνολο των υποψηφίων της αποτελείται “από  άφθαρτους πολιτικά ανθρώπους, κοινωνικά ενεργούς, γεμάτους δημιουργικές ιδέες και με τον εντυπωσιακό μέσο όρο ηλικίας τα 45 έτη”.
Η “Ανατροπή” επισημαίνει πως είχε γνωστοποιήσει από τις αρχές του έτους ότι θα συμμετέχει στις εκλογές, “παραμένοντας σταθερή στις αξίες και στα ιδανικά της, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη, πάντα με ρεαλιστικές προτάσεις, εφικτούς στόχους, όραμα για ανάπτυξη”.
Το σύνολο του ψηφοδελτίου αποτελεί μία ομάδα, η οποία συλλογικά θα ανακοινωθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.
“Διατηρώντας τη σοβαρότητά μας και πιστεύοντας στην αξία της ομάδας, αποφύγαμε τη μεμονωμένη ανακοίνωση υποψηφίων με κενές δημοσιοσχετίστικες εμφανίσεις, χάρη εντυπωσιασμού, διότι ως νέα δημοτική αρχή πρεσβεύουμε τη δημοκρατία, τη συμμετοχή, τη συλλογικότητα και τη συνεργασία με όλους τους δημότες” δηλώνει η “Ανατροπή”.
 

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]