Αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Καλύμνου: Παραλαβή επισκευασμένων λεωφορείων και προμήθεια νέων στάσεων (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Η Δημοτική Συγκοινωνία της Καλύμνου βρίσκεται σε φάση αναβάθμισης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου της Δημοτικής Συγκοινωνίας και Δημοτικού Συμβούλου, Πανορμίτη Χαλίκου.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον φακό του Kalymnos News , ο Πανορμίτης Χαλίκος ανακοίνωσε την παραλαβή του επισκευασθέντος λεωφορείου “ΙΚΑRUS” ,την παραλαβή στο αμέσως προσεχές διάστημα των 2 λεωφορείων της δωρεάς του Γιάννη Χαλίκου που βρίσκονται για επισκευή και για την προμήθεια λυόμενου οικίσκου για την αφετηρία των λεωφορείων και 16 στάσεων που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία.
Επισκευάστηκε το Λεωφορείο “IKARUS”
Ο Πανορμίτης Χαλίκος μίλησε για την παραλαβή ενός λεωφορείου που ήταν παρατημένο στην Κω . Το λεωφορείο αυτό, το οποίο ήταν σε αχρηστία για μήνες, επισκευάστηκε με τη βοήθεια του συνεργείου του Π. Μαντούκου και ήδη εντάχτηκε στο στόλο της Δημοτικής Συγκοινωνίας, έτοιμο να εξυπηρετήσει το κοινό. Συνολικά, η Κάλυμνος διαθέτει αυτή τη χρονική στιγμή δύο μικρά λεωφορεία (ενοικιαζόμενα) και ένα μεγάλο, ενώ αναμένονται ακόμα τα δύο μεγάλα λεωφορεία της δωρεάς του Γιάννη Χαλίκου που βρίσκονται για επισκευή.
Βελτιώσεις στις Στάσεις Λεωφορείων
Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης, ο Π. Χαλίκος αναφέρθηκε στην προμήθεια ενός λυόμενου οικίσκου που θα τοποθετηθεί στην αφετηρία των λεωφορείων καθώς και νέων στάσεων λεωφορείων. Αυτές οι νέες στάσεις θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του νησιού, προσφέροντας καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η μελέτη για τους οικίσκους έχει ήδη ολοκληρωθεί και η αγορά τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Συνεργασία και Υπευθυνότητα
Ο Πανορμίτης Χαλίκος τόνισε επίσης τη σημασία της συνεργασίας και της υπευθυνότητας από την πλευρά των οδηγών λεωφορείων. Οι οδηγοί έχουν συμμορφωθεί με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές και καταβάλλουν προσπάθειες για τη βελτίωση της λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Η καλή επικοινωνία μεταξύ των υπευθύνων και των οδηγών είναι καθοριστική για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.
Προοπτικές για το Μέλλον
Η αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας της Καλύμνου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση των μετακινήσεων στο νησί. Η παραλαβή των επισκευασθέντων λεωφορείων και η τοποθέτηση σύγχρονων στάσεων θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ο Πανορμίτης Χαλίκος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αυτές οι αλλαγές θα ολοκληρωθούν σύντομα, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία μετακίνησης στο κοινό.
Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του, ο Πανορμίτης Χαλίκος ευχαρίστησε το κοινό για την υπομονή του και υποσχέθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των υπηρεσιών της Δημοτικής Συγκοινωνίας. “Σιγά σιγά προοδεύουμε,” είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής.
Δείτε τα όσα είπε στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]