Άγγλος αναρριχητής έπεσε από ύψος 7 μέτρων, υπέστη σοβαρό κάταγμα δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης και χειρουργήθηκε επιτυχώς στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Άγγλος αναρριχητής, ηλικίας 40 ετών, που βρισκόταν στην Κάλυμνο για διακοπές, υπέστη σοβαρό κάταγμα δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης, πέφτοντας από ύψος 7 μέτρων περίπου, σε αναρριχητικό πεδίο και χειρουργήθηκε επιτυχώς στο Νοσοκομείο Καλύμνου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιουλίου 2023, ο 40χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και στη συνέχεια εισήχθη στην Ορθοπεδική Κλινική.
Χθες Παρασκευή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από το Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής Ιωάννη Γαλουζή, τον Ορθοπεδικό Ιατρό Ιωάννη Γλυκοκάλαμο και την Αναισθησιολόγο Φανερωμένη Κιρκή. Η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο 40χρονος παραμένει στην Ορθοπεδική Κλινική στο Νοσοκομείο Καλύμνου για νοσηλεία μέχρι να αναρρώσει πλήρως

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]