Ανήλικος μαχαίρωσε τη μητέρα του – &.Σκότωσα τους δαίμονές μου&., φώναζε γυμνός

ΛΕΣΒΟΣ:

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, καθώς ένας 17χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 54χρονη μητέρα του.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης, επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη.
Ο ανήλικος, ο οποίος φέρεται να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε στη μητέρα του με μαχαίρι. Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, βγήκε στον δρόμο γυμνός και φώναζε “σκότωσα τους δαίμονές μου”.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ ο 17χρονος έχει συλληφθεί και έχει μεταφερθεί στο ΑΤ Νέα Σμύρνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γείτονες πριν από έναν χρόνο είχαν απευθυνθεί για την οικογένεια στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.
πηγη: thetoc.gr

Latest..

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ: Ο «ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΧΙΟΣ : Υποστηρίζοντας ότι ο γαλάζιος χάρτης, ο οποίος δημιουργήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι προϊόν της προσφοράς της κυβέρνησης στον ελληνικό λαό, αλλά αποτέλεσμα του … [Read More...]

Θάνατος Αστυνομικού στη Λέσβο

ΛΕΣΒΟΣ: Διαβάστε την ανακοίνωσηΣτο πένθος βυθίστηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου, θρηνώντας τον άδικο και απρόσμενο χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας, Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥ … [Read More...]