“Άνω κάτω” η παράταξη Στεφανή μετά την ανακοίνωση Μπογδάνου. Αποστάσεις από το «στρατόπεδο» Μηταράκη.

ΛΗΜΝΟΣ: Τη μέχρι σήμερα τακτική του, να προβάλλεται ως ο εκλεκτός και επιτυχημένος τεχνοκράτης που θα θέσει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό του Μαξίμου, εγκαταλείπει σταδιακά ο κομματικός υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής, αντιλαμβανόμενος ότι οι πολίτες των νησιών του Βορείου Αιγαίου τον αντιμετωπίζουν πλέον ως περιφερειάρχη «ειδικού σκοπού» με βασικό στόχο να θέσει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό για δημιουργία δομών στα νησιά της Περιφέρειας και ειδικά στη Χίο.
Παρουσιάζοντας τα νέα ονόματα του συνδυασμού του από τη Χίο, ο κ. Στεφανής έκανε στροφή 180 μοιρών, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον παρουσίασε ως την ιδανική επιλογή για το Βόρειο Αιγαίο, σπεύδοντας να προβάλει τους ελάχιστους μη κομματικούς υποψήφιούς του στα νησιά.

Θα συνυπάρξει με τον Παντελή Μπουγδάνο;
Από τη νέα λίστα των υποψηφίων του, ξεχωρίζει το όνομα του πρώην αντιπεριφερειάρχη Χίου με τον Κώστα Μουτζούρη Παντελή Μπουγδάνου. Και αυτό διότι, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης όχι μόνο βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του μετώπου καλώντας σε αγώνα διαρκείας ενάντια στην πολιτική του Νότη Μηταράκη αλλά πρώτος είχε καταγγείλει στα παλλαϊκή συγκέντρωση τον Ιανουάριο του 2020, το σχέδιο του τότε Υφυπουργού για το μεταναστευτικό Αλκιβιάδη Στεφανή που προέβλεπε δημιουργία δομής στη Χίο χωρητικότητας 5.000 ατόμων και με δυνατότητα επέκτασης κατά 40%.
[embedded content]
Ποιος από τους δύο υπαναχώρησε ή τι μεσολάβησε ώστε δύο πρώην πολέμιοι να βρεθούν στο ίδιο στρατόπεδο, απομένει να αποδειχθεί στην πράξη.
Αποστάσεις παίρνει το «στρατόπεδο» Μηταράκη
Και μπορεί ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Νότη Μηταράκη Φιλόδωρος Βιτέλλας να είναι από τους βασικούς υποψηφίους του Αλκιβιάδη Στεφανή, ωστόσο οι εξελίξεις μετά την ανακοίνωση του ονόματος Μπουγδάνου ως υποψηφίου, τρέχουν και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.
Ήδη από αργά το βράδυ της Τετάρτης, οι πληροφορίες του «Π», θέλουν τον ίδιο τον Νότη Μηταράκη αλλά και την ομάδα του να δυσφορούν με την τακτική του Αλκιβιάδη Στεφανή, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί ο πρωτεργάτης της καθόδου Στεφανή στο Βόρειο Αιγαίο να δέχεται «πισώπλατα μαχαιρώματα», από τον επικεφαλής της γαλάζιας παράταξης, αγνοώντας ότι ο πρώην Υπουργός δέχθηκε σκληρή πολιτική αλλά και προσωπική κριτική από τον Παντελή Μπουγδάνο.
www.politischios.gr

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]