ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΧΙΟΥ»

ΧΙΟΣ : Με καλή διάθεση και πολλά χαμογέλα από μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή ποδηλατάδα που διοργάνωσε το σωματείο ‘’Ποδηλάτες Χίου ‘’ στο κέντρο της πόλης, χθες, 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδήλατου.

Το παρών έδωσαν πάνω από 40 ποδηλάτες όλων των ηλικιών όπου γέμισαν με τα ποδήλατα τους τους δρόμους της πόλης μας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:
«Πρώτα οι μικροί μας φίλοι έκαναν μια μικρή βόλτα στα σοκάκια του κάστρου όπου παράλληλα με το ποδήλατο έγινε και μια ενημέρωση για το σωστό τρόπο κίνησης με ποδήλατο στους δρόμους. Η διαδρομή ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Χίου όπου εισέπραξαν και το χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.
Μετά από σύντομες οδηγίες ξεκίνησε η κύρια διαδρομή όπου θα κάλυπτε σχεδόν όλο το κέντρο και το λιμάνι της Χίου. Με άψογη συνεννόηση οι μηχανές της αστυνομίας και του λιμενικού οδήγησαν την πομπή με απόλυτη ασφάλεια , περνώντας την Απλωταριά – Καλαμπόκα και Κουντουριώτου. Φτάσαμε στο λιμάνι όπου και κάναμε αισθητή την παρουσία μας στους παρευρισκόμενους. Φτάνοντας στο λιμεναρχείο και μπαίνοντας στο τελικό σκέλος της διαδρομής ‘’χαθήκαμε’’ για λίγο στα στενά του κάστρου και γεμάτοι χαμόγελα επιστρέψαμε στο δημαρχείο Χίου όπου μας περίμεναν χυμοί και νερά καθώς και αναμνηστικό καπελάκι για όλους.
Ευχαριστούμε το Δήμο Χίου για την φιλοξενία στο χώρο του δημαρχείου και για τις παροχές που μας διέθεσαν.
Ευχαριστούμε το Τμήμα Τροχαίας Χίου για την άριστη συμβολή του στην ασφαλη διεξαγωγη της διαδρομής. Δεν πέρασε απαρατήρητη και η συμμετοχή τους ως ποδηλάτες με τον Δκτη Κ. Καλανδροπουλο Π. να συντονίζει την ομάδα του με υποδειγματικό τρόπο.
Ευχαριστούμε το Γραφείο Τροχαίας Λιμεναρχείου Χίου και τον Δκτη Αντιπλοίαρχο Κ. Βατούση Π. για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στο λιμάνι όπου ειχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή διέλευση μας.
Ευχαριστούμε την ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ για την παροχή των καδων ανακύκλωσης

Latest..