Αντ. Γιαννικουρής, νέος Γενικός Γραμματέας ΤΕΕ: “Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Για την εκλογή του στο προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ο νέος  Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Γιαννικουρής δήλωσε:
  «Με τιμή και ευθύνη, αναλαμβάνω τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ). Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Στασινό, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως για την τιμητική επιλογή του.
Η εκλογή μου σε αυτή τη θέση δεν αποτελεί μόνο προσωπική διάκριση, αλλά και μία ισχυρή δέσμευση για την προώθηση της ανάπτυξης και της προόδου του τόπου. Ως Γενικός Γραμματέας, θα εργαστώ με αφοσίωση και συνέπεια, για την επίτευξη των στόχων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
Η διαπαραταξιακή σύνθεση των οργάνων διοίκησης καταδεικνύει, ότι μόνο μέσω της συνεργασίας και της κοινής δραστηριότητας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μας και για την κοινωνία γενικότερα.
Το ΤΕΕ και ο τεχνικός κόσμος θέλουν και μπορούν, να συνεχίσουν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, με πραγματικές δουλειές, με βιώσιμη ανάπτυξη για την οικονομία και κοινωνικό μέρισμα για τους πολίτες.
Με σαφή προσανατολισμό στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από καινοτόμες δράσεις και προηγμένα πρότυπα, πιστεύουμε βαθιά ότι μια πράσινη και ψηφιακή Ελλάδα, που εφαρμόζει πολιτικές αιχμής και με τους μηχανικούς πρωταγωνιστές, την καθιστά ισχυρή. Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια είμαι αποφασισμένος και εγώ, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις».

Latest..

Πάνω από 4.500 έλεγχοι καταγγελιών σε 150 παραλίες όλης της χώρας 750 επιχειρήσεις ελέγχθηκαν – Άνω των 800.000 ευρώ τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ

ΧΙΟΣ : Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ενέκρινε την έκδοση και αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή του μεταφορικού ισοδυνάμου προς κάθε αρμόδια αρχή και προκειμένου να … [Read More...]

Η ΒΕΣΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

ΧΙΟΣ : εν είναι από τα γνωστά και δημοφιλή χωριά του νησιού, τα οποία και αυτά, ας μη γελιόμαστε, τις περισσότερες φορές τα γνωρίζουν πολύ επιδερμικά οι επισκέπτες τους. … [Read More...]