Αντάμωμα παραδοσιακών χορών στο Αρχοντικό Γεωργιάδη – Θα υπάρχει και μια έκπληξη…

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ που διοργανώνει με τίτλο  «Ανθρώπων Τέχνη….. Ειρήνης Φάροι», σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Συλλόγων με τη συνεργασία του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας Μυτιλήνης της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου  στις 5 Αυγούστου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη στις 20:30.Στο αντάμωμα αυτό των παραδοσιακών χορών θα συμμετέχουν 180 χορευτές από Συλλόγους του τόπου μας που δήλωσαν συμμετοχή: Το Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας,  το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξη», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικών «Ο Άγιος Ραφαήλ», ο Σύλλογος Πελοποννησίων Μυτιλήνης «Ο Μοριάς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μεσότοπος»,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Οι φίλοι της Παράδοσης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας, η Ένωση Μικρασιατών Σάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Οι Ακρίτες του Αιγαίου» και η Ένωση Ποντίων & Φίλων Ποντίων  Μυτιλήνης. 
Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα βραβευτούν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον κ. Μαρωνίτη Ιωάννη, πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων οι οικογένειες των κεραμιστών- αγγειοπλαστών Κουρτζή και Χατζηγιάννη καθώς επίσης και το Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας για την προσφορά τους στην ανάδειξη του Λεσβιακού Πολιτισμού.  Στην εκδήλωση αυτή σας επιφυλάσσουμε και μια έκπληξη! 
“Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την συμμετοχή και παρουσία τους στον Πρόεδρο της UNESCΟ Πειραιώς και Νήσων κ. Μαρωνίτη Ιωάννη  και στην κ. Δροσάτου Θωμαΐδα ,  στο Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας για την άριστη συνεργασία μας και την προσφορά του στην δράση μας αυτή,  καθώς επίσης και σε όλους τους Συλλόγους που θα συμμετέχουν. Σας  προσκαλούμε σε μια Γιορτή της χορευτικής μας παράδοσης και απόδοσης Τιμής σε ανθρώπους του Πολιτισμού μας που τους οφείλουμε πολλά!!”
 Η είσοδος στην δράση αυτή, όπως σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είναι δωρεάν!
 
Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής
 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης
Οικονομικών και Πολιτισμού
Αναστασία Αντωνέλλη

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]