ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΛΟΤΟΥ – ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΧΙΟΣ : Η στάση του στελέχους της Δημοτικής Αρχής Μαλαφής, Σταμάτη Κολότου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μετά από ανάρτησή του στο Facebook, όπου φάνηκε να στηρίζει τις άσχημες ενέργειες των οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa Conference League. Στον αγώνα, ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φιορεντίνα, ωστόσο η νίκη σκιάστηκε από τα επεισόδια στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο νεαρός αιρετός πολιτικός, που προωθείται από τον Δήμαρχο Χίου, Γιάννη Μαλαφή, για τη θέση του Προέδρου της ΕΤΑΧ, ανάρτησε στο Facebook σχόλια που θεωρήθηκαν από πολλούς ως στήριξη των βανδαλισμών. Η ανάρτησή του προκάλεσε την άμεση αντίδραση του επίσης αιρετού, Νάσου Βατράνη, ο οποίος απάντησε δηκτικά:
“Και εσύ τώρα σαν υγιείς φίλαθλος, που είχες την απαίτηση, όλη η Ελλάδα να σας υποστηρίζει στον Ευρωπαϊκό σας αγώνα υποστηρίζοντας μια Ελληνική ομάδα που βρέθηκε σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου, αυτό το επικροτείς;;;”

Οι δηλώσεις του Κολότου προκάλεσαν αναστάτωση όχι μόνο στους φιλάθλους αλλά και στην πολιτική σκηνή της Χίου. Πολλοί θεωρούν απαράδεκτο να υποστηρίζονται τέτοιου είδους ενέργειες, ειδικά από έναν αιρετό που προωθείται για μια τόσο σημαντική θέση.

Η κοινή γνώμη αναμένει τώρα την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου Χίου, Γιάννη Μαλαφή, καθώς και πιθανές συνέπειες για τον Σταμάτη Κολότο. Η στήριξη της ομάδας του Ολυμπιακού, ως ελληνικής ομάδας, σε διεθνές επίπεδο είναι σημαντική, αλλά η καταδίκη της βίας και των βανδαλισμών πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητη.

Latest..