ΣΑΜΟΣ:
Να ανακαλέσει “όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε” περί δικαστικής έρευνας για διασπάθιση χρημάτων της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας κάλεσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Σταμάτη Μαλέλη, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Νίκος νύκτας.
Σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. ΝύΚτας αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
“Ο κ. Μαλέλης σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο, μεταξύ άλλων ανακριβειών ανέφερε ότι δήθεν υπάρχει δικαστική έρευνα για διασπάθιση χρημάτων της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας.
Η αναφορά τούτη είναι παντελώς ψευδής, αφού ουδεμία τέτοια έρευνα υπάρχει, ούτε έχουμε κληθεί για οποιοδήποτε θέμα , από εισαγγελική ή άλλη αρχή.
Επειδή υπάρχει απόλυτη νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, οι οποίες έχουν ψηφισθεί είτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο είτε από την Οικονομική Επιτροπή και ουδεμία σκιά υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, καλώ τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε, ειδάλλως θα υπάρξει δικαστική προσφυγή εναντίον του.
Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες.
Του υπενθυμίζω το ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται’’.
Αιδώς Αργείοι …“
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:
<!– important to use below –>
Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!