Απ. Αλατζάς: Γιατί ο Τ. Βέρρος δεν θέλει να αποπέμψει τον Κατράνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Μετά από μια εβδομάδα αφωνίας ο κ. Βέρρος μίλησε χωρίς να πει τίποτα με την γνωστή τακτική του λαϊκισμού που τον διακρίνει.Ο κ. Βέρρος προφανώς και δεν θέλει να αποπέμψει τον κ. Κατράνη καλώντας τον σε μια τυπική ανάκληση της δήλωση που έκανε εναντίον της κας. Καρυστιανού.
Και δεν επιθυμεί να το πράξει όχι γιατί όπως διαρρέει ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν μπορεί να το κάνει γιατί ο κ. Κατράνης είναι εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Οι «υποχρεώσεις» που έχει δημιουργήσει και οι φιλοδοξίες του κ. Δημάρχου δεν του επιτρέπουν να «χαλάσει» σχέσεις. Αλλιώς θα μπορούσε να τον καλέσει σε παραίτηση και να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσο για την πρόσκληση προς την κα. Καρυστιανού, οι λόγοι που έγινε είναι προφανείς, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο πλέον οι πολίτες χόρτασαν σανό τόσα χρόνια και το «κόλπο» δεν πιάνει. Καλούμε τον κ. Κατράνη να παραιτηθεί από την θέση του συμπαραστάτη, την οποία πλέον έχει απαξιώσει με τις πρόσφατες δηλώσεις του.
Επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργική Ενότητα», Αλατζάς Απόστολος

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]