Απαντάμε ΚΚΕ δαγκωτό!

ΧΙΟΣ : Με τη σκέψη στο πώς η οργή μας και η αγανάκτησή μας δεν θα πάει πάλι στο βρόντο προχωράμε στην κάλπη της 25ης Ιούνη ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Ό,τι μας θυμώνει, ό,τι μας μαυρίζει τη ζωή πρέπει να εκφραστεί με καταδίκη του στην κάλπη! Η μόνη σίγουρη ψήφος που δεν συμβιβάζεται και δεν αλλάζει την επόμενη μέρα είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ότι οι εξελίξεις δεν περιμένουν. Ότι τώρα πρέπει να ξεπεραστούν οι όποιοι δισταγμοί και ταλαντεύσεις από νέους ανθρώπους που το σκέφτηκαν, αλλά δεν έκαναν το βήμα στις εκλογές του Μάη.
Η κάλπη της 25ης Ιούνη θα είναι πράγματι άδεια… Και για να είναι δυνατός ο λαός, θα πρέπει να γεμίσει με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.
Κάθε μαθητής που έδωσε τη μάχη ελέω τράπεζας θεμάτων και πανελληνίων εξετάσεων ξέρει πολύ καλά ότι δεν ταιριάζει με αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα που αξιολογεί το μυαλό του μόνο με εξετάσεις και του διδάσκει να σκύβει το κεφάλι. Κάθε φοιτητής που αγωνιά για την εργασιακή του προοπτική ξέρει καλά ότι δεν πρέπει να βολευτεί με τη λογική των χαμηλών απαιτήσεων, αλλά να παλέψει για τα φοιτητικά και εργασιακά του δικαιώματα. Κάθε νέος εργαζόμενος που ανέχεται κάτω από εκβιασμούς να παίρνει μισό ένσημο τη βδομάδα, να επιστρέφει το δώρο Χριστουγέννων και το δώρο Πάσχα, να πληρώνεται με ρεπό (τα credits στον νομό Χατζηδάκη), να είναι ανασφάλιστος, «γιατί έτσι οι αποδοχές είναι μεγαλύτερες», ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι καιρός να χαμηλώσουμε τις απαιτήσεις μας. Κάθε νέος εκπαιδευτικός που καλείται να «φιλτράρει» τι λέει στους μαθητές του, που του υποδεικνύουν να κρατά σιωπή ιχθύος μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη χώρα μας, που καλείται να μην «μαυρίζει» τις ψυχές των μαθητών με συζητήσεις γύρω από το έγκλημα στα Τέμπη και το ναυάγιο στην Πύλο, την πολιτική που τσακίζει τις ζωές εκείνου και των μαθητών του, ξέρει πολύ καλά ποια είναι η απάντηση!
Δυνατό ΚΚΕ, δυνατή η φωνή της νεολαίας, δυνατή η καταδίκη απέναντι στο φασισμό, δυνατή η μπόρα που θα ξεσκεπάσει τα σχέδιά τους! Δεν μας έχουν στο χέρι! Δεν απέχουμε από τις εκλογές της 25ης Ιούνη. Δίνουμε μαχητική απάντηση κόντρα στα υποτιθέμενα δίπολα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.
Απαντάμε ΚΚΕ δαγκωτό!

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]