Απάντηση στην επιστολή των Τοπικών Συλλόγων για το θέμα των ΧΑΔΑ Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Μια απάντηση σε ανακρίβειες
Αγαπητοί φίλοι των Τοπικών Συλλόγων,
διάβασα το κείμενο που δημοσιεύσατε, για να πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο στις Ράχες, με αποκλειστικό θέμα την επικαιροποίηση απόφασης για κατασκευή ΧΥΤΥ και οριστικό κλείσιμο και αποκατάσταση των ΧΑΔΑ.
Με έκπληξη διάβασα στη δεύτερη παράγραφο ότι « Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κίνησης, ο Δήμος απάντησε προφορικά στο αίτημα τους, λέγοντας ότι πιθανόν να συμπεριληφθεί το θέμα στο προσεχές συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες».

  • Διαβάστε σχετικά

Κινητοποίηση Τοπικών Συλλόγων για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ικαρία
Πολιτική Διαφήμιση Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα ως έχουν και να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Μετά το 7ο Δημοτικό Συμβούλιο, που έγινε στις 30 Μαΐου 2023 και στο οποίο Προήδρευα εγώ ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω ασθένειας του Προέδρου, σε επόμενη ημέρα δέχθηκα τηλεφώνημα από τον κο Μάριο Τσαντίρη, ο οποίος με ρώτησε, θα γίνει το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις Ράχες και πότε και θα συζητηθεί το θέμα των σκουπιδιών? Η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη : Ναι αποφασίστηκε από το Σώμα στη Συνεδρίαση της 30ης Μαΐου, ότι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει εντός του Ιουνίου στις Ράχες, με κύριο θέμα τα απορρίμματα, αλλά αν υπάρχουν και άλλα θέματα, μπορούν να συζητηθούν.
Νομίζω ότι μιλώ καλά την Ελληνική γλώσσα. Πως από την παραπάνω συνομιλία βγάζετε λανθασμένα στοιχεία και με την φράση «Πιθανόν να συμπεριληφθεί ως θέμα στην ημερήσια διάταξη στο τρέχον δημοτικό συμβούλιο στις Ράχες» και δίνετε λάθος την ενημέρωση που σας έκανα, όταν μου το ζητήσατε.
Παρακαλώ πολύ λοιπόν να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσετε να παραποιείτε τα λεγόμενα μου.
Σωτήριος Πολίτης
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Ικαρίας

Latest..