Απίστευτα πράγματα: Δηλητηρίασαν άλογο στη Φάρμα της Έρικας!

ΚΩΣ:

Η Σάρα γεννήθηκε στη φάρμα 12 χρόνια πριν ο Γκάσπαρ ήρθε στη φάρμα μας 10 χρόνια πριν σε ηλικία 3 ετών, ήταν τα παιδιά μου, οι συνεργάτες μου, τα μεγαλώσαμε με αγάπη και σεβασμό… Τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτός που μπορεί να κάνει τόσο μεγάλο κακό…είναι φονιας αυτός που το έκανε.
Εχω τις πρώτες αποδείξεις ότι είναι από ανθρώπινο χέρι,( αιμορραγική δηλητηρίαση) η οποία βασάνισε το ζώο για αρκετή ώρα, δεν θα το αφήσω έτσι, θα το κυνηγήσω , να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί κανένα ανυπεράσπιστο πλάσμα δεν αξίζει τέτοιο τελος. Ολόκληρη η φαρμα θρηνεί για τα αγαπημένα μας αλογα. Αυτές οι εγκληματικές πράξεις πρέπει να εξαληφθουν.
Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία για την υπόθεση και θα παρακαλούσαμε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία να απευθυνθεί είτε σε εμάς είτε στην αστυνομία ωστε να βρεθεί γρήγορα ο υπεύθυνος της πράξης αυτής .
Έρικα Μαστόρου

Latest..

ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΧΙΟΣ : Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υπέβαλλε ο Νότης Μηταράκης σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου σχετικά με τον Νέο … [Read More...]