Από την άφιξη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη στην Κάλυμνο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου 2024, στις 9.45 το πρωί με την προγραμματισμένη πτήση της Sky express αφίχθηκε στην Κάλυμνο η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκαν ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γιώργος Καλαθιάνακης και μέλη της Τοπικής Επιτροπής
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη πρόκειται να επισκεφτεί το Νοσοκομείο Καλύμνου, και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Άργος, ενώ θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπικές επισκέψεις στο Μητροπολίτη, Έπαρχο και Δήμαρχο.
Σήμερα απόγευμα στις 7.30, στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου η Ειρήνη Αγαπηδάκη θα παρουσιάσει το Εθνικό πρόγραμμα Πρόληψης κατά του καρκίνου “ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ” και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Σε επόμενη ανάρτηση μας video από τη Μπέττυ Μαΐλλη και Μάμα Χαραμαντά με όλο το οδοιπορικό της επίσκεψης της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη στην Κάλυμνο.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]