Από την άφιξη του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στην Κάλυμνο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, στις 8.00 το πρωί με την προγραμματισμένη πτήση της Sky express αφίχθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.
Η επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στην Κάλυμνο, εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Πρόεδρος τςη ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γιώργος Καλαθιάνκης και μέλη της Επιτροπής.
Στη συνέχεια μετέβη στην Πόθια και στο “ΚΑΦΕ ΚΡΥΣΤΑΛ” συναντήθηκε με στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Καλύμνου
Στη συνέχεια ο Υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφτηκε το Επαρχείο Καλύμνου όπου τον ανέμεναν ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και η βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του εκπροσώπου του Διικηγορικού Συλλόγου Μιχάλη Μπιλλήρη και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων του νησιού.
Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ειρηνοδικείο, συνάντηση με Δήμαρχο Ι.Μαστροκούκο στο Δημαρχείο, επίσκεψη στον Μητροπολίτη, βόλτα στην Πόθια . Στις 3.00 το απόγευμα ο Υπουργός θα αναχωρήσει προορισμό την Κω.
Σε επόμενη ανάρτηση μας φωτογραφίες και video από τη Μπέττυ Μαΐλλη και Μάμα Χαραμαντά με όλο το οδοιπορικό της επίσκeψης του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στην Κάλυμνο.
.tdi_23.td-a-rec{transform:translateZ(0);text-align:center}.tdi_23 .td-element-style{z-index:-1}.tdi_23.td-a-rec-img{text-align:left}.tdi_23.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}@media (max-width:767px){.tdi_23.td-a-rec-img{text-align:center}}

Latest..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα ακόμη ζήτημα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Μαλαφή πήρε κάτω από τη βάση, καθώς η απουσία προγραμματισμού ήταν εμφανής. Συγκεκριμένα τα σκίαστρα στην Απλωταρία που … [Read More...]