Από την εκδήλωση εγκαινίων των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ στην Κάλυμνο. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 , στις 19.30, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ στην Κάλυμνο(πάνω από το φούρνο Κλήμη ,δίπλα στο Δημαρχείο).
Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος αλλά και Υποψήφιος Βουλευτής στην Ανατολική Αττική Μανώλης Χριστοδουλάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές στα Δωδεκάνησα, Γεώργιος Νικητιάδης, Κατερίνα Γαβαλά, Παναγιώτης Κουνάκης , Κατερίνα Βολονάκη και Ελευθερία Οίκουτα .
Μετά τον αγιασμό ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλύμνου, Μικές Ζηρούνης καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και απηύθυνε χαιρετισμό.
Σύντομος χαιρετισμός και από τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή.
Χαιρετισμούς απηύθυναν στη συνέχεια κατά σειρά οι Μανώλης Χριστοδουλάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές στα Δωδεκάνησα, Κατερίνα Βολονάκη, Ελευθερία Οίκουτα, Παναγιώτης Κουνάκης Γεώργιος Νικητιάδης, Κατερίνα Γαβαλά . Χαιρετισμό απηύθυνε στο τέλος και Τσαμπίκος Μάγκος αναπληρωτής συντονιστής Τ. Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ Ρόδου..
Δείτε φωτογραφίες και video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με στιγμιότυπα

Latest..

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ “ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΧΙΟΣ : Αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με την αναγνώριση της «προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου» σε υπαλλήλους που έχουν μεταταγεί … [Read More...]