Από την κοπή της Πίτας 2024 για το Σύλλογο Σκαλίων παρουσία Επάρχου και Δημάρχου και τη συζήτηση που ακολούθησε για θέματα που απασχολούν το χωριό.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαλίων “Σκαλιωδάν” πραγματοποίησε τη Γενική συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου ,στην έδρα του, στο πρώην δημοτικό σχολείο Σκαλίων.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, ενώ παραβρέθηκαν και κάτοικοι, μέλη του Συλλόγου από Εμπορειό, Αργινώντα και Παλιόνησο.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣ Δημήτριο Μαραγκό, τους Αντιδημάρχους Ι.Θεοφιλίδη, Β.Μουσελλή, Πόπη Κουτούζη , Βαλαντούλα Καναβούρη και από δημοτικούς Συμβούλους.
Ο οικοδεσπότης και δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Πελεκάνος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησαν χαιρετισμοί και η κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο εφημέριος της περιοχής και της Παναγίας Αργινωντών π. Εμμανουήλ Τρικοίλης.
Η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η Πόπη Καμπούρη στην οποία δόθηκε μία εικόνα του Αγίου Νικολάου.
Μετά την κοπή της Πίτας ακολούθησε συζήτηση με τον Δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς και με το Έπαρχο για θέματα αρμοδιοτήτων τους που αφορούν το χωριό μας και τα υπόλοιπα χωριά της περιοχής μας. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Νικόλαος Πελεκάνος με την έναρξη μιας νέας αυτοδιοικητικής θητείας, πάντα δημιουργούνται προσδοκίες για μια καλύτερη πορεία του τόπου μας και η ελπίδα για επίλυση χρόνιων προβλημάτων .
Δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με κυρίαρχο στόχο την ασφάλεια περιπατητών, προσκυνητών και πλήθους κόσμου που φέτος θα επισκεφτούν το Ιερό Προσκύνημα … [Read More...]

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΑΣΚΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΧΙΟΣ : Ο Γιώργος Κλιαμενάκης, γνωστός για την έντονη πολιτική του δράση και την αγωνιστική του στάση, προχώρησε σε μια ακόμα σφοδρή κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, … [Read More...]