Από την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις Ράχες με τον υποψήφιο βουλευτή Σταμάτη Βαρδαρό

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο 24ωρα από τη μεγάλη μέρα των εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Σάμου, Σταμάτης Βαρδαρός, βρέθηκε στις Ράχες όπου πραγματοποίησε ομιλία.
Πριν ξεκινήσει η ομιλία, ο κ. Τσάκαλος Σοφιανός, ως ένδειξη φιλοξενίας, δώρισε δύο καπέλα αναμνηστικά από την Ικαρία, ένα για τον κ. Βαρδαρό και ένα για να δωθεί στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσάκαλος μας είπε ότι έκανε το ίδιο για όλους τους υποψηφίους από όλα τα κόμματα που έδωσαν ομιλίες.

Ο κ. Βαρδαρός προλογήθηκε από την Ειρήνη Γαγλία, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην υποψήφια βουλεύτρια για το Νομό Σάμου στις εκλογές του 2019.

Πολιτική ΔιαφήμισηΣτην κάμερα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας – ikariaki.gr ο Σταμάτης Βαρδαρός, έκανε σχόλιο για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Ικαρίας και για τα εγκάινια στη μαιευτική κλινική στη Σάμο.
Για τον αξονικό τομογράφο η σύμβαση τεχνικής υποστήριξης έληξε το 2021 και έκτοτε δεν ανανεώθηκε επισημαίνει ο κ. Βαρδαρός ενώ τα ανταλλακτικά έχουν παραγγελθεί σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο ίδιος από την διοικήτρια του Νοσοκομείου.
Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]